søndag 23. januar 2011

Hei hei!! Lenge siden sist:)

Ja nå er det virkelig lenge siden.. Bloggen har visst blitt litt nedprioritert i det siste:s Men men.. Jeg får bare ta et super innlegg nå:) Tipper jeg legge ut mer bilder enn det jeg skriver:)

22. Desember fikk jeg ta imot Jon, mamma og pappa på flyplassen:) Det var bare helt fantastisk! Det var så godt å få besøk av dem, kan nesten ikke beskrives! Men det ble ikke mye avslapning de første dagene. Vi slapp bare av bagasjen der de skulle bo, og så reiste vi rett til slummen, for å se på ettermiddagsaktivitetene som jeg arbeider på. Så vi gikk rett på, og de de fikk mange inntrykk på en gang..



Neste dag reiste vi gjennom slummen en gang til for at de skulle få være med å se når jeg arbeider i barnehagen. Og akkurat den dagen var det juleavslutning i barnehagen. Så det var jo festelig at de fikk med seg:) Barna fikk da ekstra god mat, fikk høre på musikk og masse brus:) De var så glade,fornøyde og koste seg masse:) Det var gøy å se på! De ble etterhvert også mer frimodige og hoppet opp i fanget til Jon, mamma og pappa:) Det såg ut som de syntes det var ekstra gøy å leke litt med Jon og pappa. Jeg tror det stemmer at mennene her i Thailand ikke leker så mye med barna sine. 





Khao niao:) 

Barna fikk også en liten julegave på juleavstuninga. Det virket det som de ble veldig glade for:) 

På julaften gikk turen videre til Hua Hin. Der fikk vi leie en leilighet av noen vi kjenner i Norge. Det var en veldig grei og fin leiliget:) Koselig å ha den i jula, så vi slapp å ha julaften på et hotell:) 

Oppe til venstre var det vi bodde:) 

Her har vi julemiddagen vår:) På menyen var det pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe. Og til dessert var det riskrem:) Snille mamma og pappa som hadde tatt det med:) Til kaffi hadde vi hardangerlefser som gode Svanhild hadde sendt med:) + at Jon, mamma og pappa hadde tatt med masse godt norskt pålegg:) Jeg må bare si NAAM! : D

Vi var på en internasjonal Gudstjeneste på julaften. Annerledes, men gøy opplevelse:)  

Desserten fant sted på terrassen:) Det var veldig KOS!


Vi fikk også med oss litt turist- attraksjoner i Hua Hin.








Elefant-show:) 





Slangeshow :) 


 Krokodille-show:) 

 En timers elefantsafari:) 


Vi matet fisker med tåteflaske:) 

Kjørte tok-tok:) 

Og motorsykkel-taxi:) 

Vi fikk også med oss noe kulturellt. En Buddha statue og et tempel. 

De fikk prøvd fiskespa i 15 minutter. Jon var klarte det i ca. 1 minutt :) 

Så kom det mer besøk:) Inger, David, Liv Janne og Ole Andrè : D 
Nyttårsaften fant sted i Krabi! =) 













 Fra øy til øy:) 




Ja det var noen fine dager vi hadde sammen:) Det var godt å få besøk:) Og en ellers litt hard avskjed.. Men sånn er det:) Jeg har fått det på avstand nå, og er veldig glad for å være i Thailand:) Jeg er blitt så glad i dette landet og trives veldig godt med det jeg er med på:) 

Nå i begynnelsen av Januar hadde vi Infield i Hua Hin. Det møtte vi alle norske studentene som er i Thailand, Laos, Nepal, Kina og Montenegro:) Det var noen veldig koselige å fine dager med en super gjeng! :) 


8 kommentarer:

  1. SÅ konge å se bilder!! =) Ser ut som dykke he hatt d heilt fantastisk sammen! Glede meg au t å få se deg igjen! ;)
    Stor klem

    SvarSlett
  2. Ja me hadde d så fint:) Om noen år t når Anna Leah bli større, for me ta ein ny tur sammen:)
    Glede mæg veldig masse t å se dæg au igjen kjære søster!Tippe dette komme t å bli den
    beste påska æg noen gang he hatt:)

    SvarSlett
  3. D æ så gøy å lese om alt dykke oppleve der nere Merete!!!!:)) Du må oppdatere meir;)) Hehe, men skjønne at d æ vanskelig å få d t heile tida :)
    D virka iallefall som om du he hatt ein kjempe fin juleferie :D

    K æ fiskespa egentlig? :P

    SvarSlett
  4. Hehe.. Saa goy aa hore du synes det:) Ja det er litt tiltak og drive aa skrive blogg:) haha.. Men dere faar noen her og der:)

    Ja det var skikkelig kos:) Og det var deilig aa vere litt turist:) Hehe:P

    Ja hva er fiskespa? Hehe.. Det er vel bokstavelig talt det at du har beinene oppi et vann der det er fisker som "biter" deg:) Jeg synes det var utrolig morsomt, og det killet en del:) Det stod paa en plakat at det kan vere godt for beina ogsa, men sann typisk ta bort dod hud eller noe.. Men vet ikke hvor mye jeg tror paa at det hjelper mot saa mye, men er morsomt aa ha gjort det:)

    SvarSlett
  5. Aha, så d æ d fiskespa æ ja..;)) jaja, men d æ nok sikkert noe i d au;) hihi

    SvarSlett
  6. Kjempe gøy å følge med åssen du he det der nere :) Sitte jo å bli heilt rørt noen gånge a det æ lese. Like kjempe godt at du he det så greit der nede, å du e knall tøff som klare det der neri slummen å hjelpe de. Du æ den perfekte personen for å muntre de opp å hver med de hvertfall, for du får alle te å føle sæ spesielle å gode :) Savne dæ. E utrulig glad i dæ <3

    SvarSlett
  7. Lilly, æg bli heilt stum!! Så ufattelig nydelig og koselig sagt a dæg:) Det æ godt med noen oppmuntringe av og t:) Du æ så søt Lilly:) Savne dæg masse vennen:) Håpe på å treffes litt når æg komme heim igjen!:D Veldig glad i dæg au! <3

    SvarSlett
  8. Spennende å lese og se bilder! Håper du har det supert. Blir bra å se deg igjen i april. klem fra madagaskar!

    SvarSlett